Pokličite nas: 02/884-39-01

Naročite BREZPLAČNO Zepter kulinarično delavnico na domu

Ali se pravilno in zdravo prehranjujemo?

Znanstveno in medicinsko je dokazano, da je NEPRAVILNA in NEZDRAVA PREHRANA glavni vzrok vseh kroničnih bolezni.

Sladkorna bolezen, visok krvni tlak, bolezni srca in rak - povzročijo 60% smrtnih primerov po vsem svetu.

In pri vseh teh boleznih je glavni vzrok nepravilna in nezdrava prehrana.

Nepravilna in nezdrava prehrana je tudi glavni vzrok debelosti. Po svetu je danes 2 milijardi pretežkih ljudi, leta 2025 jih bo 3,6 milijarde. Zastrašujoče kajne?

Sladkorna bolezen, zahrbtna bolezen praktično brez prepoznavnih simpotomov, zaradi katere vsakih 10 sekund po svetu umre 1 oseba, nastane v glavnem zaradi nepravilne prehrane.

Nepravilna, nezdrava prehrana, glavni vzrok vseh kroničnih bolezni je posledica NEPRAVILNO PRIPRAVLJENE HRANE.

  • kuhamo na visoki temperaturi v vreli vodi
  • pečemo v nevarni pregreti maščobi
  • jemo preveč maščobe, soli, sladkorja
  • jemo hrano z malo hranljive in biološke vrednosti, brez vitaminov in mineralov

Dodane maščobe pri pečenju ali cvrtju uničujejo hranljive in biološke vrednosti hrane in povzročijo holesterol in trigliceride, ki so zelo škodljivi zdravju.

Zakaj zelenjavo, ki vsebuje 90% vode kuhamo v vreli vodi?

Zakaj dodajamo maščobe pri pečenju in uničujemo hrano?

Dodajamo samo zato da ne poškodujemo posodo slabe kvalitete in da se hrana ne bi ožgala!

ALI OBSTAJATA POSODA IN MATERIAL ZA PRAVILNO PRIPRAVO ZDRAVE HRANE BREZ ENE IZMED ZGORAJ NAVEDENIH POMANJKLJIVOSTI?

SISTEM ZEPTER JE REŠITEV!

Zepter Masterpiece Cookware je patentiran sistem kuhinjskih pripomočkov, ki omogočajo pravilno in trajno pripravo hrane na zdrav način za boljše in daljše življenje.

Kombinacija multifunkcijskih elementov Zepterjevega sistema omogoča pravilno pripravo, kuhanje, cvrenje, serviranje in shranjevanje zdrave hrane.

Kuhinjski pripomočki Zepter Multisystem so izdelani v Milanu v Italiji v eni od osmih Zepterjevih tovarn v Evropi, med izdelavo pa smo upoštevali najvišje standarde kakovosti in varnosti.

ŽIVITE BOLJE, ŽIVITE DLJE

Zepter superior metal 316L

Kuhinjski pripomočki Zepter Masterpiece so izdelani iz materiala superior metal 316L, ki je idealen za pripravo hrane na zdrav način, saj se ponaša z vrhunsko kakovostjo in predvsem varuje zdravje. Vrhunska kovina Zepter superior metal 316L je 50% dražja od nerjavečega jekla 18/10, vendar je veliko dragocenejša in bolj vzdržljiva. Ta neverjetna kovina je okolju prijazna, odporna proti zičnim in kemičnim vplivom ter popolnoma odporna proti rji.

Material se uporablja izključno na področjih, kjer potrebujemo visokokakovostne izdelke: v medicini za vsadke, proteze, kirurške instrumente; v industriji za proizvodnjo luksuznih ur, avtomobilov in jaht.

Sistem Zepter – pravilna priprava zdrave hrane brez dodajanja vode ali olja.

Hitrejše, okusnejše in bolj zdravo!

Ko boste okusili hrano, pripravljeno s sistemom Zepter, se vam bo odprl nov svet okusov. Jedi, pripravljene na ta napredni način, vam ne bodo prinesle le več energije, saj poleg tega kuhinjski pripomočki Zepter Masterpiece tudi niso škodljivi za vaše zdravje.

Jedi, ki jih pripravite brez dodajanja vode ali olja, so videti bolje, saj se med pripravo ohranijo barva, oblika in tekstura živil.

Hrana je okusnejša, saj se ohranijo tudi njeni naravni okusi in arome, ter bolj zdrava, saj se med pripravo ne uničijo njene hranilne in biološke vrednosti (vitamini, minerali, beljakovine, mikro- in makroelementi v sledeh). Živila ne razpadejo ali se skrčijo, poleg tega pa se hrana ne prijema na posodo, ne zažge, ne vsebuje strupenih maščob ali akroleina ter ni rakotvorna.

Patentirana inovacija Zepter Syncro-Clik®

Pokrov Zepter Syncro-Clik® popolnoma zapre posodo, poveča tlak in POSPEŠI KUHANJE v zaprtem krogu, tako se ohranijo hranilne in biološke vrednosti ter organoleptične lastnosti živil, vi pa prihranite energijo, čas in denar.

Pokrov Syncro-Clik® je združljiv z različnimi posodami Zepter in je zelo enostaven za uporabo. PATENTIRAN IN STOODSTOTNO VAREN.

  • možnosti soft in turbo
  • vedno hiter in zdrav način kuhanja
  • ohrani hranilne snovi v živilih
  • združljiv z različnimi posodami Zepter
  • prihranite 80 % časa in 60 % energije.

PREDSTAVITEV PODJETJA

Zepter International je mednarodno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, prodajo in distribucijo ekskluzivnih, visokokakovostnih izdelkov. Po vsem svetu trži svoje blagovne znamke z lastno prodajno mrežo in luksuznimi trgovinami. Vse od ustanovitve podjetje Zepter International vzdržuje visoke standarde kakovosti, njegovi izdelki pa so postali pomemben del v življenju milijonov ljudi po vsem svetu.

Vsakih 10 sekund se nekje na svetu začne nova predstavitev izdelkov Zepter, saj je podjetje prisotno na 5 celinah in v več kot 60 državah.

V podjetju Zepter smo ponosni na naše strokovno usposobljene, izjemno motivirane in predane vodje prodaje in svetovalce, ki izpolnjujejo naše globalno poslanstvo zdravja in lepote.

NOVO - možnost nakupa vrhunske garniture Zepter na BREZOBRESTNI kredit do 2 leti ali na hitri kredit do 5 let.

ŽE OD 39,33 EUR / MESEC

Naročite BREZPLAČNO Zepter kulinarično delavnico na domu

Obrazec za naročilo

Zepter Slovenica d.o.o.

Pohorska cesta 12

2380 Slovenj Gradec

Tel: 02/884 39 01

Fax: 02/884 39 00

E-mail: info@zepter.si

Dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas